Kuinka valita oikea ruokapöytä kotiisi

Ei ole mikään salaisuus, että ruokapöytäsi on keskeinen kaikissa vuodenaikojen juhlissa! Suurin huonekalu, joka asettaa tunnelman, tyylin ja on koko ruokailukokemuksen pulssi.

Jos päivität tämän vuoden ruokasalia tai vaihdat yksinkertaisesti vanhan ruokapöydän jotain uutta, olet ehkä huomannut, että ruokapöytätyypeille on olemassa melko vähän valintoja. Ja miten tiedät kumpi sopii sinulle?

Millaista kehystä valitset? Missä vaihtoehdossa useimmat ihmiset istuvat? Mikä pöydän suunnittelu sopisi paremmin ruokasali tyyliini?

On niin monia ruokapöydän tyylejä, joista valita, ja luultavasti ihmettelet mistä aloittaa.

Ruokapöytä voi olla merkittävä investointi, joten haluat varmistaa, että valitset tyylisi ja joka vastaa kaikkia isännöintitarpeitasi. Auttaaksemme tässä erittelemme ruokapöydän eri tyylit, jotta löydät parhaiten sopivan.

Maalaistalo tyyli ruokapöytä

Yleensä maalaistalo ruokapöydän muotoilu on erittäin avoin, lämmin ja vieraanvarainen valinta.

Tämä tyyli täydentää täydellisesti erittäin maalaismaista tyyliä ja luo erityisen viihtyisän ilmapiirin. Se lisää vintage-inspiraatiota, joka saa sinut tuntemaan kuin olet kävellä vanhaan maalaistaloon, vaikka asutkin kerrostalossa. Maalaistalopöydät ovat yleensä valmistettu karkeasta, massiivipuusta ja ovat kooltaan suurempia ja erittäin kestäviä

Etu: Perheystävällisemmän tyylin saavuttamiseksi voit paritella maalaistalon pöydän ruokasalin kanssa tai tuoda eleganssin käyttöön verhoillut tuolit.

Tunnelma: Vahva, kestävä ja ajaton – tämä on ruokapöydän työhuone.

Jalusta tyyli ruokapöytä

Jalusta ruokapöydät koostuvat tyypillisesti leveästä, yleensä pyöreästä pöydästä, joka istuu yhdellä kiinteällä jalalla keskellä. Ne ovat tyylikkäitä, arkkitehtonisesti taitavia ja selvästi hyödyllisiä ruokasalissa. Yhden tukipylvään sijasta muutama nykyaikainen valinta istuu kahdella jalalla. Ne tulevat erityyppisiltä tyyleiltä ja voivat sekoittua ruokailuhuoneen malleihin.

Etu: Jalustapöydät mahtuvat runsaasti lautasia ja mahtuvat enemmän ihmisiä kuin suorakaiteen tai neliön muotoinen pöytä. Ja hyppysellinen, voit puristaa enemmän tuoleja pöydän ympärille!

Tunnelma: rohkea, symmetrinen ja muodikas. Missä tahansa ruokasalijärjestelyssä nämä pöydät tuovat hauskaa käytännöllisyyteen.

Parsons Style -ruokapöytä

Parsons-ruokapöytä on ihanteellinen pöytä moderniin ja erittäin tyylikkään tyyliin. Tavallisessa, tasapainoisessa muodossa on lukuisia inkarnaatioita, mutta sille on aina ominaista puhtaat kulmat ja suorat linjat, joissa ei ehdottomasti ole rypistymiä tai koristeita. Hyvin järjestetty siluetti tekee niistä sopivia nykyaikaiseen tai klassiseen sisustukseen.

Etu: Vaatimaton estetiikka tekevät tästä pöydästä hämmästyttävän ajatonta ja monipuolista.

Tunnelma: pukeudu se näyttää hieno ja dramaattinen. Pukeudu se tavalliseen, rento tyyliin.

Trestle Style ruokapöytä

Trestle-ruokapöydät on asetettu pöytätasolle, joka istuu kahdelle jalustatuelle. Keskiajalla ne olivat erittäin suosittuja ja antavat ajattoman tyylin, ja yksinkertainen ilme sopii tavallisesti useisiin ruokasaliin.

Ne oli suunniteltu käteväksi ja joustavaksi – tuolloin ei ollut erillisiä ruokasaloja, joten ruokapöydien piti olla helppo irrottaa, kuljettaa ja koota uudelleen. Nykyään nämä pöydät ovat edelleen suosittuja, koska ne ovat kestäviä, houkuttelevia ja täydellisiä suurten ryhmien vastaanottamiselle.

Etu: Trestle-taulukoita on niin monta tyyliä, että riippumatta siitä, löydät yhden, joka sopii koristeisiisi.

Tunnelma: Tämä on pöytätyyppi, jonka avulla voit miettiä juhlia syömistä, juomista ja juhlia yötä ystävien ja perheen kokoamiseksi.

Mid-luvun moderni ruokapöydätyyli

Mid-Century Modern on uusi vanha suosikkityyli kaikille ja trendi on edelleen voimakas!

Se on täysin sisustettu tyylihuonekaluja ja voit tyypillisesti havaita keski-luvun modernin ruokapöydän lämpimän luonnollisen puurakenteensa ja hoikkien, kapenevien jalkojensa kautta. Kauden tyylikäs siluetti ja vaaleat metsät näyttävät molemmat kiillotetulta ja luonnolliselta ja siltaa kuilun kodikkaan asumisen ja esteettisen tyydytyksen välillä.

Etu: tyylihuonekalut järjestävät pienemmät ruokasalit aikana, jolloin

Amerikkalaiset perheet muuttivat enemmän väitettyihin, pienempiin tiloihin, ja vuosisadan modernit huonekalut ovat poikkeuksellisia.

Ympäristö: Nämä taulukot antavat ajattoman vetovoiman selkeillä viivoilla, geometrisilla muodoilla ja yksinkertaisuudella.

Perinteinen tyyli ruokapöytä

Perinteinen ruokapöytä on tyypillisesti valmistettu massiivipuusta ja kiiltävällä lakalla. Huomaat yleensä nämä pöydät, joissa on enemmän koristeita ja veistettyjä ominaisuuksia jaloissa. Voit säilyttää perinteisen tunnelman yhdistämällä sen perinteisiin ruokasalin tuoleihin, siirtyä enemmän maalaistaloihin verhoiltujen mieltymysten kanssa tai jopa pelata eklektistä tunnetta yhdistämällä erilaisia ​​tuolityyppejä.

Etu: Nämä pöydät ovat tilavia ja hallittavissa, ja niissä on runsaasti tilaa. Ne tekevät upeasta keskipisteestä ja ovat riittävän suuria kutsumaankseen joukon

Sohvat Ja Nojatuolit Vuodesohvat Divaanisohvat Kulmasohvat Sohvaryhmät Lepo Ja Nojatuolit Sohvapöydät
Olohuonesarjat Tv-Tasot Astiakaapit Ja Vitriinit Ruokailuryhmät Ruokapöydät Tuolit Design Sängyt Jenkkisängyt Sängynrungot Moottorisängyt Kerrossängyt Lastensängyt Työpöydät Työtuolit Pelituolit Yöpöydät Kampauspöydät Patjat Vaatekaapit
Lipastot Matot Kattovalaisimet Lattiavalaisimet Seinävalaisimet Pöytävalaisimet Vuodevaatteet Maljakot Tekokasvit Ja Kukat Tyynyt Astiat Ja Astiasarjat Ruokailuvälineet Pöytäliinat Sohvat Toimistoon Myymälähyllyt Tietokonepöydät Neuvottelupöytä Palvelutiskit Allaskaapit Hanat Lattialaatat Suihkunurkat Sisustuslevyt Akustiikkapaneelit Puutarhakalusteet Sähköpolkupyörät Fatbike Maastopyörät Lemmikit Lastenvaunut Leikkikehät TV-Taso kauppa Vuodesohvat Sänky Tarjous Nojatuoli